Teaterstaden Karlstad.

I Karlstad är scenerna många. Drama, opera och musikal. Revy, stå upp och konsert. Här nedan visar vi ett axplock av scenvåren i Karlstad. Surfa in på Scalateatern eller Visit Karlstad för ännu mer tips!

Wermland Opera

Som första teater efter London och New York presenterar vi musikalen Måndag hela veckan som bygger på filmkomediklassikern Groundhog Day där bland andra Bill Murray och Andie MacDowell medverkar. Phil Connors är en erfaren och självgod TV-väderpresentatör från storstaden. Han är frustrerad över att behöva sända från den årliga Groundhog Day-ceremonin i den lilla landsortsstaden Punxsutawney. Enligt honom själv är det långt under hans värdighet.
Spelperiod: 27/2-17/5
Scen: Wermland Opera
Läs mer här!

Värmlandsteatern

Det är en till synes helt vanlig dag i Herman Frodells välbesökta frisersalong. Herman sköter ruljansen i godan ro och arbetet rullar på som vanligt när det plötsligt sker ett mord i lägenheten ovanför salongen.När mordet uppdagas uppstår förvirring och jakten på den skyldige börjar. Men vem av dem som befinner sig i frisersalongen var det som gjorde det? Var det den snobbiga fru Schubert som är stammis hos Herman? Eller antikvitetshandlaren Larsson som just idag har en tid för klippning? Eller var det Barbara som jobbar i salongen? Eller rent av Herman?Det är upp till kommissarie Rossetti och hans kollega Andersson att lösa gåtan – men de kommer att behöva hjälp…
Spelperiod: 7/3-25/4
Scen: Tempelriddaren
Läs mer här!

Scalateatern

Scalateatern är Karlstads scen för talteater och musikaler.  Scalateatern har en egen biljettbokning som förutom att sälja biljetter till de egna arrangemangen även säljer till evenemang i övriga Sverige. Scalateatern är också en utmärkt lokal för konferenser.
Evenemangen på Scalateatern är många och under säsongen, som varar från cirka september till maj, gästas scenen av 4-5 arrangemang varje vecka. Håll uktik på Scalateaterns hemsida här!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.