Sure Hotel Savoy

ett axplock av nuvarande och kommande utbud på karlstads många scener.

WERMLAND OPERA

Komisk opera av Benjamin Britten.
I en svensk småstad samlas delar av kommunfullmäktigen i den kvinnliga ordförandens vardagsrum för att nominera och välja årets Lucia. Man söker en moralisk flicka som förebild för stadens ungdomar. Dessvärre visar sig alla nominerade ha ”lik i garderoben” och församlingen står plötsligt utan valmöjligheter. Alla blir förfärade över ungdomens förfall och läget verkar olösbart. Då släpps en bomb. En av mötesdeltagarna föreslår att man ska välja en pojke till Lucia istället. Då finns det nämligen en oantastlig kandidat; Albert Herring. Sagt och gjort. Vad de inte vet är att detta val kommer vända hela byn upp-och-ner. Ingenting kommer någonsin att bli sig likt igen!
Spelperiod: 26/10 - 29/11
Scen: Wermland Opera
Läs mer här!

Värmlandsteatern

Den Girige av Molière – en klassisk komedi. Vi befinner oss i 1600-talets Paris och för huvudpersonen Harpagon kretsar allt kring pengar. Hans pengar. Han är så girig och snål ända in till hjärtat, att till och med kärleken får stå tillbaka. Det förpestar tillvaron för hans omgivning, även för hans barn. Här skildras hela skalan av mänskliga svagheter och slug beräkning med en stor portion humor och glimten i ögat.Det är första gången Värmlandsteatern tar sig an denne mästarförfattare och pjäsen är den näst mest spelade av Molière. Läs mer på Värmlandsteaterns hemsida här!

SCALATEATERN

Scalateatern är Karlstads scen för talteater och musikaler.  Scalateatern har en egen biljettbokning som förutom att sälja biljetter till de egna arrangemangen även säljer till evenemang i övriga Sverige. Scalateatern är också en utmärkt lokal för konferenser.
Evenemangen på Scalateatern är många och under säsongen, som varar från cirka september till maj, gästas scenen av 4-5 arrangemang varje vecka. Håll uktik på Scalateaterns hemsida här!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.