Teaterstaden Karlstad.

I Karlstad är scenerna många. Drama, opera och musikal. Revy, stå upp och konsert. Här nedan länkar vi till ett axplock av allt det som visas på scenerna i Karlstad. Surfa in på Scalateatern, Wermland Opera eller Visit Karlstad för ännu mer tips!

Wermland Opera

För mer info om aktuell repertoar, klicka här!

Värmlandsteatern

För mer info om aktuell repertoar, klicka här!

Scalateatern

Scalateatern är Karlstads scen för talteater och musikaler.  Scalateatern har en egen biljettbokning som förutom att sälja biljetter till de egna arrangemangen även säljer till evenemang i övriga Sverige. Scalateatern är också en utmärkt lokal för konferenser.
Evenemangen på Scalateatern är många och under säsongen, som varar från cirka september till maj, gästas scenen av 4-5 arrangemang varje vecka. Håll uktik på Scalateaterns hemsida här!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.