Bo 4 nätter betala för 3!

Upptäck allt fantastiskt som erbjuds i Karlstadsregionen och resten av Värmland!
Sommartid tillbringas utomhus - och på utflykt!
Hos oss bor du mitt i den pulserande residensstaden och gör dagsutflykter till de värmländska pärlorna. Selma Lagerlöfs Mårbacka, hovleverantören Klässbols Linneväveri, Ferlins Filipstad och Picassos Kristinehamn för att bara nämna några av de alla! Och i Karlstad förstås Sandgrund Lars Lerin, båtbussarna, Gustaf Frödings Alster och inte minst alla krogar, butiker - och allt vatten!
Nyttja vårt förmånliga vårerbjudande där du bor hos oss i fyra nätter men endast betalar för 3. Aktuella dagspriser gäller och vi bjuder på den billigaste!
Avbokningsvillkoren är generösa där du slipper avgifter vid avbokning om denna sker senast 16.00 ankomstdagen.
Bokningsperiod: 3 mars - 30 april. Ankomst: valfria dagar t o m 31 juli 2021.
Välkommen att ringa oss på 054-15 66 40!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.