Sure Hotel Savoy
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

¨¨¨
VÅRA RUM

OBS! Till och med våren 2020 renoveras våra gästrum (med undantag av de nybyggda kabinerna). Läs mer här!

Våra 81 rum är fördelade på sex våningsplan. Samtliga rum är utrustade med nyrenoverade badrum (toalett och dusch), TV och självklart fritt wifi. Alla gästrum och även allmänna utrymmen är rökfria. I både små och stora rum finns skrivbord, stol och i alla rum förutom kabinrummen även en fåtölj. Blir du sugen på något sött eller salt att äta och något läskande att dricka, handlar du i minikiosken i receptionen. Gott och enkelt - eller hur!

För de större sällskapen har vi rum med bäddbar soffa och plats för extrasängar (mot tillägg). Våra rum vetter antingen ut mot en gågata eller mot gården i ett innerstadskvarter (gäller ej kabinerna som saknar fönster). Tänk på att Best Western Hotel Savoy ligger centralt i en av Sveriges större städer med allt vad det kan innebära av ljud från förbipasserande och trafik.
Några av våra rum välkomnar hundar - ring 054-15 66 40 för att kontrollera tillgängligheten om du reser med din fyrbente familjemedlem.

DUBBELRUM TWIN

Denna rumskategori innehåller 2 st 90 cm breda sängar som enkelt kan skjutas ihop. 
Badrummet är, liksom sovrummet, nyrenoverat och innehåller toalett och dusch. 
Alla våra rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.

dubbelrum king

Denna rumskategori erbjuder en 180 cm bred säng för extra komfort när ni reser två stycken. Eller ett lyxigare alternativ för dig som reser själv men gillar att ha gott om utrymme.
Badrummet är, liksom sovrummet,  nyrenoverat och innehåller toalett och dusch. 
Alla våra rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.

SUPERIOR

Om du vill unna dig det där lilla extra ska du boka ett av våra Superior-rum! Här mår du gott i ett rum där det ingår badrumsartiklar och ett kylskåp där du förvarar dina medhavda drycker och livsmedel. Du får låna en skön och bekväm morgonrock och tofflorna kan du ta med dig hem. Du som är medlem i Best Western Rewards får dessutom extrapoäng när du bokar ett Double Superior! I dessa rum kan ytterligare upp till två personer sova bekvämt i en bäddsoffa (mot tillägg). 
Eftersom hotellet är under ombyggnad kommer vi under en period att ha både nyrenoverade och äldre rum av denna kategori tillgänglig.

KABINER

Våra fräscha enkelrum utan fönster kallar vi kort och gott för "kabiner".  Dessa har inglasade badrum med dusch vilket ger ett luftigt intryck.
Alla kabiner har heltäckningsmatta och är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord och vägguttag i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon. Ej plats för extra- eller barnsäng.

ENKELRUM

I våra enkelrum bor du bekvämt och sover i en skön enkelsäng. I takt med att rummen renoveras, byts befintliga sängar med 90 cm bredd ut mot 105 cm.
Alla våra nyrenoverade rum är inredda med strykcenter, TV med inbyggd radio och klocka, vattenkokare, kaffe- och testicks med tillbehör, vatten- och vinglas, kaffemuggar, skrivbord, fåtölj och vägguttag (el samt USB) i sänggaveln för att enkelt kunna ladda mobilen eller paddan - och samtidigt kunna surfa eller prata i telefon.
Eftersom hotellet är under ombyggnad kommer vi under en period att ha både nyrenoverade och äldre rum av denna kategori tillgänglig.

Dubbelrum ekonomi

Våra dubbelrum ekonomi har två bekväma sängar som enkelt kan skjutas ihop och likadana bekvämligheter i övrigt som dubbelrum standard och dubbelrum twin. Observera att den kombinerade toaletten/duschen är mycket liten - var medveten om detta när du bokar denna rumskategori.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.