Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Pestopasta  med kyckling, buffalo wings, eller plankstek. På Pinchos äter du dig jorden runt i en varm och trivsam miljö och njuter av smakfulla smårätter tillagade på schyssta råvaror.

Redan innan du checkat in på Best Western Hotel Savoy har du med största sannolikhet upptäckt restaurang Pinchos, eftersom vi delar entré tillsammans med Scalateatern. Pinchos är en unik smakupplevelse som är svår att beskriva i ord och bild utan helst ska upplevas på plats! 

Ladda ner restaurangappen ”Pinchos” på Apple store eller Google play, boka ditt bord och välj tapasrätter från den smakfulla menyn.

Som gäst på Best Western Hotel Savoy är det också i restaurang Pinchos du avnjuter en välsmakande frukost i en miljö som andas Moulin Rouge. 

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.