Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

 

Som gäst på Best Western Hotel Savoy äter du frukost i restaurang Pinchos, där du avnjuter en "Best Breakfast". Morgontidningar, nybakat bröd, knaperstekt bacon, pannkakor, mumsig äggröra och allt det andra som hör en hotellfrukost till och som gör en bra start på dagen. Lägg särskilt märke till vårt bord med lokal- och närproducerat under vinjetten "Meet the locals". 
Välkommen till bords!

Reser du tidigare? Kontakta receptionen senast 22.00 kvällen före så ordnar vi en grab´ n go-påse med lite gott och nyttigt!

Öppettider frukostservering: 
Vardagar 06.30 – 09.30
Helger 07.00 – 10.30
Med reservation för ändringar i samband med storhelger och sommar. Aktuella frukosttider annonseras i hissen samt i informations-TVn i receptionen.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.