Sure Hotel Savoy
Ni skickas nu vidare till Best Westerns centrala bokning.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

¨¨¨
RESTAURANG PINCHOS
Tapas och Best Breakfast

Pinchos är en svensk restaurangkedja som serverar smårätter från hela världens kök. En härlig blandning av burgare, dumplings och paella, läckra desserter och färgglada drinkar. Tanken är att det ska finnas något för alla smaker serverade i en miljö med extravagant dekor i härliga färger. Du bokar ditt bord, beställer och betalar i en app. 
Pinchos har idag ett 60-tal restauranger runt om i landet men även i Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Men det finns bara en Pinchos i direkt anslutning till ett hotell och den hittar du här!

Ladda ner restaurangappen ”Pinchos” på Apple store eller Google play. Är restaurangen vid hotellet fullbokad finns ytterligare en Pinchos i Inre hamn, endast fem minuters promenad från oss. Du kan också boka bord och läsa mer på Pinchos hemsida.

Som gäst på Best Western Hotel Savoy är det också i restaurang Pinchos du avnjuter en välsmakande frukost, en "Best Breakfast" som vi kallar den på alla Best Westerns hotell. Morgontidningar, nybakat bröd, knaperstekt bacon, pannkakor, mumsig äggröra och allt det andra som hör en hotellfrukost till och som gör en bra start på dagen. Lägg särskilt märke till vårt bord med lokal- och närproducerat under vinjetten "Meet the locals". 
Välkommen till bords!

Öppettider frukostservering: 
Vardagar 06.30 – 09.30
Helger 07.00 – 10.30
Med reservation för ändringar i samband med storhelger och sommar. Aktuella frukosttider annonseras i hissen samt i informations-TVn i receptionen.

Bor du inte på hotellet men vill börja dagen med en god och mättande frukost betalar du 130 kronor i receptionen. 

Reser du tidigare? Kontakta receptionen senast 22.00 kvällen före så ordnar vi en grab´ n go-påse med lite gott och nyttigt!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.