Parkering vägg i vägg

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i centrala Karlstad. Runt om i city hittar du flertalet p-hus varav ett av dessa, Duvan, ligger vägg i vägg med hotellet. Vi säljer dygnsbiljetter à SEK 150 kronor i receptionen. Dessa gäller på plan 4 och plan 5. Du kan också köpa biljetter i någon av parkeringshusets automater till ordinarie pris SEK 200 kronor eller betala via appen Apcoa Flow. OBS! Undvik att parkera på plan 2 där dygnspriset är avsevärt mycket högre. Hotellet ansvarar inte för parkeringen eller för kostnader som tillkommer för att nyttja denna (parkeringsavgift och ev kontrollavgift).
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.