För dig som kommer med bil

Det finns gott om parkeringsmöjligheter i centrala Karlstad. Runt om i city hittar du flertalet p-hus varav ett av dessa, Duvan, ligger vägg i vägg med hotellet. Du köper biljett i någon av parkeringshusets automater eller via parkeringsapp. Priset är 225 kr/24 timmar (med reservation för ev prisjusteringar som inte kommit oss till kännedom). OBS! Undvik att parkera på plan 2 där dygnspriset är avsevärt mycket högre. Hotellet disponerar inga egna p-platser och ansvarar därför inte för parkeringen eller för kostnader som tillkommer för att nyttja denna (parkeringsavgift och ev kontrollavgift).
Du som gäst ansvarar själv för att betalning av nyttjad p-plats görs. Eventuella frågor gällande tekniska problem med betalning av p-plats ska ställas till respektive parkeringsbolag.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.