Sommarjobb i reception, frukost och våningsservice

Vi laddar för en fullbokad sommarsäsong - vill du vara med och göra Karlstad till Sveriges bästa värdstad?

Inför sommarsäsongen 2022 behöver vi förstärka reception, frukostservering och våningsservice med fler servicestjärnor.

• För samtliga tjänster gäller att du pratar flytande svenska och behärskar engelska i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.
• För en tjänst i receptionen krävs stor datavana.
• För samtliga tjänster krävs att du är en servicestjärna, älskar att möta gäster, är lyhörd, samarbetsvillig och bidrar med egna ideer som lyfter verksamheten till ännu högre höjder.

Tjänstgöring morgon/dag/kväll inklusive helger beroende på tjänst.


FRUKOSTVÄRD
Som frukostvärd ansvarar du för att våra gäster får den bästa av möjliga starter på dagen när du hälsar dem välkomna till bords!
Du ansvarar för att buffén är fräsch och välsmakande, preppar för såväl dagens som morgondagens gäster och bakar gärna en kaka eller två till kaffet!
Vidare är du morgonpigg och vi ser gärna att du har ett stort intresse för matlagning och bakning. 
Ring vår ordinarie frukostvärdinna Sara på 072-737 13 55 vardagar 10-13 för mer information. Du kan också skicka en intresseanmälan till info@savoy-karlstad.se (märk mailet "frukostvärd"). I mailet berättar du kortfattat om dig själv, tidigare arbetserfarenhet samt, inte minst viktigt, varför just du kan göra starten på dagen till den allra bästa för våra gäster.
Vi vill ha din ansökan senast 30/3 2022.
Beräknad start med introduktion/utbildning andra halvan av juni.
Tjänsten är i första hand ett vikariat under semesterperioden med möjligheter till förlängning men kan ev starta tidigare.

RECEPTIONIST / dag och natt
Som receptionist är det du som med ett leende hälsar våra gäster välkomna och ser till att deras vistelse hos oss och i Karlstad blir den allra bästa!
Du checkar in och checkar ut i vårt bokningssystem Hotsoft8, tar betalt, lägger ut rum på dagens ankomster och kommunicerar med gäster på plats samt via mail och telefon. Självklart älskar du att möta människor! 
Dagreceptionister arbetar 06.30-14.45 samt 14.15-22.30 (även helger).
Som nattreceptionist är din främsta uppgift att finnas till hands för de gäster som bor på hotellet men du ska också checka in "late comers" och checka ut "early birds". Du städar också intilliggande restaurang Pinchos.
Ring hotellchef på 0760-16 18 89 för mer information. Du kan också skicka en intresseanmälan till info@savoy-karlstad.se (märk mailet "dagreceptionist" alt "nattreceptionist"). I mailet berättar du kortfattat om dig själv, tidigare arbetserfarenhet samt, inte minst viktigt, varför just du är en av alla de som kommer att göra Karlstad till en ännu bättre värdstad.
Vi vill ha din ansökan senast 30/3 2022.
Beräknad start med introduktion/utbildning andra halvan av juni.
Tjänsten är i första hand ett vikariat under semesterperioden med möjligheter till förlängning.

VÅNINGSSERVICE
Alla våra gäster checkar in på välstädade rum och här kommer du  in i bilden: vi söker dig och ytterligare ett antal personer som vill vara med och bidra till att Best Western Hotel Savoys gästrum är skinande rena!
Du är ordningssam med ett öga för detaljer - inget dammkorn är för litet för att få lämnas kvar under sängen hos oss!
Ring 054-15 42 00 för mer information. Du kan också skicka en intresseanmälan till info@savoy-karlstad.se (märk mailet "våningsservice"). I mailet berättar du kortfattat om dig själv, tidigare arbetserfarenhet samt, inte minst viktigt, varför just du är en av alla de som kommer att göra Karlstad till en ännu bättre värdstad.
Vi vill ha din ansökan senast 30/3 2022.
Några av tjänsterna kommer att tillsättas redan under våren.
Tjänsten är i första hand ett vikariat under semesterperioden med möjligheter till förlängning.Observera att vi förutsätter att du som söker någon av tjänsterna gör det av intresse för att arbeta inom våningsservice, frukost eller reception och inte för att förbättra din jobbsökar-statistik gentemot a-kassan/arbetsförmedlingen. Vi förutsätter även att du läst grundkraven vilka specificeras i denna rekryteringsannons.

Vi hanterar ansökningarna löpande och kan därför komma att avsluta rekryteringen i förtid om vi hittar de rätta personerna innan sista ansökningsdatum.

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.