Sure Hotel Savoy

Mötesplatser för det lilla och det stora sällskapet.

Teater, konferens, mat & logi i ett och samma hus

Scalateatern delar entré med restaurang Pinchos och Best Western Hotel Savoy. De dagar och kvällar det inte är några publika evenemang på scenen, går det att hyra Scalateatern som konferenslokal för det lite större sällskapet. Släng iväg ett mail till teaterns verksamhetsledare Anders Dahl på anders@scalateatern.com eller ring 070-772 72 12 för ytterligare information.

Nattklubb, mat, mässa, livemusik och möten 

Nöjesfabriken, som du hittar tio minuters promenad från Best Western Hotel Savoy, är en gigantisk nöjes- och mötesanläggning. Förutom modernt utrustade konferenslokaler för både det lilla och stora mötet, finns här flera restauranger och barer, livescener, nattklubb, bowlinghall och, förstås, det värmländska gemytet. Ring platschef Malin Lundberg på 054- 22 22 00 eller maila på malin@nojesfabriken.se för ytterligare information.
Karlstad är en av Sveriges största mötesstäder och vida känt för sitt fina värdskap. En tradition som bär spår tillbaka i tiden ända till Eva-Lisa Holtz på 1700-talet. Eva-Lisa drev ett värdshus och var alltid lika go' och gla'. Därför kom hon av gästerna att kallas "Sola i Kallsta". Idag träffar du Sola i Kallsta vid en av kajkanterna utmed Klarälven. Vattendraget som transporterar smält snö från de norska fjällen i norr till Vänern i söder.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.