Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

Mötesstaden Karlstad.

Karlstad är en av Sveriges populäraste mötesstäder. Här finns lokaler för både det lilla och stora mötet, servicen, login, restaurangerna och inte minst det värmländska gemytet. Vi samarbetar med Scalateatern och Nöjesfabriken men fler alternativ finns.
Välkommen med din förfrågan nästa gång du planerar ett möte i den värmländska provinshuvudstaden!

Teater, konferens, mat & logi                   i ett och samma hus

Scalateatern delar entré med restaurang Pinchos och Best Western Hotel Savoy. De dagar och kvällar det inte är några publika evenemang på scenen, går det att hyra Scalateatern som konferenslokal för det lite större sällskapet. Släng iväg ett mail till teaterns verksamhetsledare Anders Dahl på anders@scalateatern.com eller ring 070-772 72 12 för ytterligare information.

Nattklubb, mat, mässa,                livemusik och möten 

Nöjesfabriken, som du hittar tio minuters promenad från Best Western Hotel Savoy, är en gigantisk nöjes- och mötesanläggning. Förutom modernt utrustade konferenslokaler för både det lilla och stora mötet, finns här flera restauranger och barer, livescener, nattklubb, bowlinghall och, förstås, det värmländska gemytet. Ring platschef Malin Lundberg på 054- 22 22 00 eller maila på malin@nojesfabriken.se för ytterligare information.

 

Nyfiken på Karlstad?

Klicka på någon av bilderna nedan så kommer du direkt till Visit Karlstad - besökssajten med allt
 du behöver veta inför ditt nästa besök hos oss!

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.